LAJMI I FUNDIT:

Gjykim

14 Artikuj

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve fillon më 1 mars nëse nuk ka rrethana përjashtimore

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve fillon më 1 mars nëse nuk ka rrethana përjashtimore

Kosovë
Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Nis konferenca përgatitore në rastin e Thaçit dhe të tjerëve, gjykimi pritet të nisë më 1 mars

Kosovë
I akuzuari në rastin “Çekiçi”: “Edhe një herë deklaroj, unë nuk e kom myt N.H.”

I akuzuari në rastin “Çekiçi”: “Edhe një herë deklaroj, unë nuk e kom myt N.H.”

Drejtësi
Svetomir Baçeviq dënohet me pesë vjet burgim për krime lufte në ’98-ën në Bellopojë të Pejës

Svetomir Baçeviq dënohet me pesë vjet burgim për krime lufte në ’98-ën në Bellopojë të Pejës

Drejtësi
Efikasiteti i dobët në zgjidhjen e lëndëve të kontesteve në punë, ngarkon sistemin e gjyqësorit

Efikasiteti i dobët në zgjidhjen e lëndëve të kontesteve në punë, ngarkon sistemin e gjyqësorit

Drejtësi
Akuzoheshin për hyrje ilegale në Britani të Madhe, shtyhet seanca gjyqësore ndaj dy shqiptarëve për shkak se nuk kishte përkthyes

Akuzoheshin për hyrje ilegale në Britani të Madhe, shtyhet seanca gjyqësore ndaj dy shqiptarëve për shkak se nuk kishte përkthyes

Shqipëri
Gjyqi për vrasjen e janarit 2010, në “City Club” të Pejës

Gjyqi për vrasjen e janarit 2010, në “City Club” të Pejës

Drejtësi
Dëshmitari për sulmin ndaj Kuvendit: Nuk i keni marrë personat që kam parë në motor (Video)

Dëshmitari për sulmin ndaj Kuvendit: Nuk i keni marrë personat që kam parë në motor (Video)

Drejtësi
Për herë të tretë në gjykatë, për të njëjtën akuzë (Video)

Për herë të tretë në gjykatë, për të njëjtën akuzë (Video)

Drejtësi
Jep dëshmi i akuzuari për shtytje në vetëvrasje të shtetasit slloven

Jep dëshmi i akuzuari për shtytje në vetëvrasje të shtetasit slloven

Drejtësi
Tetë princesha arabe gjykohen në Belgjikë

Tetë princesha arabe gjykohen në Belgjikë

Nga Bota
Nga Krishti te Nurembergu e deri te Galileo: 10 gjyqet që tronditën botën (Foto)

Nga Krishti te Nurembergu e deri te Galileo: 10 gjyqet që tronditën botën (Foto)

Nga Bota
Rasti ‘Badovci’, drejt fundit: Prokuroria dhe mbrojtja japin fjalët përfundimtare

Rasti ‘Badovci’, drejt fundit: Prokuroria dhe mbrojtja japin fjalët përfundimtare

Drejtësi
Sot vazhdon gjykimi për ‘Grupin e Kumanovës’ (Video)

Sot vazhdon gjykimi për ‘Grupin e Kumanovës’ (Video)

Maqedonia e Veriut