LAJMI I FUNDIT:
Zjarri në lagjen Marigona në Prishtinë, nga Drejtoria për Siguri dhe Emergjenca thonë se ishte i qëllimshëm

Zjarri në lagjen Marigona në Prishtinë, nga Drejtoria për Siguri dhe Emergjenca thonë se ishte i qëllimshëm

Fetie Gashi
Shpallet lista e kandidatëve të ftuar për intervistë për pozitat e drejtorit dhe zëvendësdrejtorit në Shkollën e Mesme “Gjin Gazulli”

Shpallet lista e kandidatëve të ftuar për intervistë për pozitat e drejtorit dhe zëvendësdrejtorit në Shkollën e Mesme “Gjin Gazulli”

Arsim
Mbeturinat që si heq askush te lagjja e Muhaxherëve në Prishtinë

Mbeturinat që si heq askush te lagjja e Muhaxherëve në Prishtinë

Fetie Gashi
LDK njofton për punët e Drejtorisë së Arsimit në kryeqytet

LDK njofton për punët e Drejtorisë së Arsimit në kryeqytet

Arsim
Nga tetori mbi 17 mijë konsumatorë të Prishtinës do të paguajnë Termokosin aq sa harxhojnë

Nga tetori mbi 17 mijë konsumatorë të Prishtinës do të paguajnë Termokosin aq sa harxhojnë

Fetie Gashi
Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike kërkon shqyrtimin e rregullores së “Prishtina Parking”, nga komuna thonë se është në përputhje me ligjin

Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike kërkon shqyrtimin e rregullores së “Prishtina Parking”, nga komuna thonë se është në përputhje me ligjin

Fetie Gashi
Banorët e rrugës “Gjon Serreqi” në hall me kanalizimin, kundërmon era

Banorët e rrugës “Gjon Serreqi” në hall me kanalizimin, kundërmon era

Fetie Gashi
Rajoni i Prishtinës nga regjistrimi popullsisë 2024 arrin shifrën e 507,443 banorëve: Prishtina ka 227,154 banorë

Rajoni i Prishtinës nga regjistrimi popullsisë 2024 arrin shifrën e 507,443 banorëve: Prishtina ka 227,154 banorë

Fetie Gashi
Artefaktet e viktimave të gjenocidit në Srebrenicë erdhën në Prishtinë

Artefaktet e viktimave të gjenocidit në Srebrenicë erdhën në Prishtinë

Fetie Gashi
Rreziku nga zjarret për shkak të temperaturave të larta, Komuna e Prishtinës apel qytetarëve: Mos hidhni mbeturina dhe cigare

Rreziku nga zjarret për shkak të temperaturave të larta, Komuna e Prishtinës apel qytetarëve: Mos hidhni mbeturina dhe cigare

Lajme
Vazhdon procesi i dezinsektimit hapësinor në Prishtinë

Vazhdon procesi i dezinsektimit hapësinor në Prishtinë

Lajme
Prishtinë, hapet konkursi për regjistrim të nxënësve në gjimnaze dhe shkolla profesionale

Prishtinë, hapet konkursi për regjistrim të nxënësve në gjimnaze dhe shkolla profesionale

Arsim
Nis vendosja e mbikalimit në Veternik

Nis vendosja e mbikalimit në Veternik

Lajme
Momente interesante në Prishtinë, i riu shfrytëzon 40 sekonda të semaforit që të shprehë talentin

Momente interesante në Prishtinë, i riu shfrytëzon 40 sekonda të semaforit që të shprehë talentin

Fetie Gashi
Rama: LVV dhe PDK bllokuan vënien në diskutim publik të Planit Zhvillimor të Prishtinës

Rama: LVV dhe PDK bllokuan vënien në diskutim publik të Planit Zhvillimor të Prishtinës

Lajme
​LVV nuk do ta votojë Planin zhvillimor të Prishtinës, qeverisja Rama akuzohet për shantazhe

​LVV nuk do ta votojë Planin zhvillimor të Prishtinës, qeverisja Rama akuzohet për shantazhe

Lajme
KRU “Prishtina”: Po keqpërdoret uji i pijes duke ujitur kopshtet, bahçet e duke larë automjetet –  po rëndohet furnizimi

KRU “Prishtina”: Po keqpërdoret uji i pijes duke ujitur kopshtet, bahçet e duke larë automjetet –  po rëndohet furnizimi

Lajme
Vonesa në rregullimin e rrugës Prishtinë-Podujevë po krijon pasiguri dhe aksidente, Ministria e Infrastrukturës hesht

Vonesa në rregullimin e rrugës Prishtinë-Podujevë po krijon pasiguri dhe aksidente, Ministria e Infrastrukturës hesht

Fetie Gashi
​Pishina e Gërmisë hapet sot për vizitorët, këto janë çmimet

​Pishina e Gërmisë hapet sot për vizitorët, këto janë çmimet

Lajme
Pacientët në hall, në QMF-të e Prishtinës nuk ka pediatër – Sadiku e tregon arsyen

Pacientët në hall, në QMF-të e Prishtinës nuk ka pediatër – Sadiku e tregon arsyen

Fetie Gashi
Akoma nuk është bërë dezinsektimi i Prishtinës, Sadiku: Vonesat janë nga procedurat e prokurorimit

Akoma nuk është bërë dezinsektimi i Prishtinës, Sadiku: Vonesat janë nga procedurat e prokurorimit

Fetie Gashi
Në Prishtinë ka filluar “Kampionati Evropian për Shtete të Vogla” në basketboll

Në Prishtinë ka filluar “Kampionati Evropian për Shtete të Vogla” në basketboll

Fetie Gashi
Komiteti Paralimpik i Kosovës promovon librin “Sportet për personat me aftësi të kufizuara në Kosovë”

Komiteti Paralimpik i Kosovës promovon librin “Sportet për personat me aftësi të kufizuara në Kosovë”

Fetie Gashi
Rruga “Nekibe Kelmendi” në Prishtinë mbyllet për dy muaj, komuna rekomandon qytetarët t’i përdorin rrugët alternative

Rruga “Nekibe Kelmendi” në Prishtinë mbyllet për dy muaj, komuna rekomandon qytetarët t’i përdorin rrugët alternative

Lajme