LAJMI I FUNDIT:

Komunat

Komuna e Malishevës probleme me rriqrat, deri me tani 385 raste të pickimit

Komuna e Malishevës probleme me rriqrat, deri me tani 385 raste të pickimit

Komunat
Dezinsektimi në kryeqytet, Komuna me njoftim të rëndësishëm për bletarët

Dezinsektimi në kryeqytet, Komuna me njoftim të rëndësishëm për bletarët

Komunat
Vërshime të mëdha në Pejë, Muhaxheri thotë se situata është nën kontroll

Vërshime të mëdha në Pejë, Muhaxheri thotë se situata është nën kontroll

Komunat
Gjendje stabile pas reshjeve në Fushë Kosovë, qytetarët kërkojnë kompensim të dëmeve

Gjendje stabile pas reshjeve në Fushë Kosovë, qytetarët kërkojnë kompensim të dëmeve

Komunat
Gjendja alarmante në garazhe, pas të reshurave të fundit në Fushë Kosovë

Gjendja alarmante në garazhe, pas të reshurave të fundit në Fushë Kosovë

Komunat
Ngordh një arushë në ‘Pyllin i Arinjve Prishtina’

Ngordh një arushë në ‘Pyllin i Arinjve Prishtina’

Komunat
Shtyhet ceremonia e vënies së gur-themelit të shkollës Ekonomike në Podujevë, Gjykata Komerciale pezulloi punën

Shtyhet ceremonia e vënies së gur-themelit të shkollës Ekonomike në Podujevë, Gjykata Komerciale pezulloi punën

Komunat
Mungesa e mbështetjes nga Qeveria, komunat i ankohen presidentes Osmani

Mungesa e mbështetjes nga Qeveria, komunat i ankohen presidentes Osmani

Komunat
Lufta kundër etheve hemorragjike, Malisheva dezinsekton zonat endemike

Lufta kundër etheve hemorragjike, Malisheva dezinsekton zonat endemike

Komunat
“I kemi hyrë në borxh”, ish-kryeministri britanik Tony Blair me statujë në Ferizaj

“I kemi hyrë në borxh”, ish-kryeministri britanik Tony Blair me statujë në Ferizaj

Komunat
U mbajt festivali ‘BunarFest’ në Prizren

U mbajt festivali ‘BunarFest’ në Prizren

Komunat
Në Mitrovicë filloi java e edukimit shëndetësor kundër konsumimit të duhanit

Në Mitrovicë filloi java e edukimit shëndetësor kundër konsumimit të duhanit

Komunat
Krasniqi viziton Qendrën për Jetë të Pavarur në Pejë

Krasniqi viziton Qendrën për Jetë të Pavarur në Pejë

Komunat
Bulliqi pritet në veri nga Hetemi, vizituan pikat kufitare, liqenin e Ujmanit dhe Banjskën

Bulliqi pritet në veri nga Hetemi, vizituan pikat kufitare, liqenin e Ujmanit dhe Banjskën

Komunat
I zhdukur që nga 22 maji, Gëzim Trakaniqi nga Peja gjendet shëndosh e mirë

I zhdukur që nga 22 maji, Gëzim Trakaniqi nga Peja gjendet shëndosh e mirë

Komunat
Shkarkohet nënkryetarja e Zveçanit, Natasha Tomaniq

Shkarkohet nënkryetarja e Zveçanit, Natasha Tomaniq

Komunat
Breshëri mbulon rrugët në komunën e Suharekës

Breshëri mbulon rrugët në komunën e Suharekës

Komunat
Zip Line në Liqenin e Batllavës – Bulliqi dhe përfaqësuesi i UNDP-së flasin për projektin që planifikohet të realizohet

Zip Line në Liqenin e Batllavës – Bulliqi dhe përfaqësuesi i UNDP-së flasin për projektin që planifikohet të realizohet

Komunat
Filloi dezinsektimi i zonave endemike në Malishevë kundër rriqrave

Filloi dezinsektimi i zonave endemike në Malishevë kundër rriqrave

Komunat
Bllokohet rruga Prishtinë-Gjilan, disa vetura ngecin në “lloç”

Bllokohet rruga Prishtinë-Gjilan, disa vetura ngecin në “lloç”

Komunat
Vërshime në Prishtinë, rruga “Ali Pashë Tepelena” shndërrohet në liqe

Vërshime në Prishtinë, rruga “Ali Pashë Tepelena” shndërrohet në liqe

Komunat
I vihet zjarri kontejnerit në Prishtinë, policia në kërkim të autorëve

I vihet zjarri kontejnerit në Prishtinë, policia në kërkim të autorëve

Komunat
​Qentë endacakë në Prishtinë, një çështje e pazgjidhur nga Komuna e Prishtinës

​Qentë endacakë në Prishtinë, një çështje e pazgjidhur nga Komuna e Prishtinës

Komunat
“Paratë tona, Idetë tona, Prizreni ynë”, Totaj thotë se rritën buxhetin e investimeve për projektet e qytetarëve

“Paratë tona, Idetë tona, Prizreni ynë”, Totaj thotë se rritën buxhetin e investimeve për projektet e qytetarëve

Komunat