LAJMI I FUNDIT:

Arsim

Nagavci: S’kemi raport zyrtar, por kemi informata që procesi mësimor nuk po zhvillohet në veri

Nagavci: S’kemi raport zyrtar, por kemi informata që procesi mësimor nuk po zhvillohet në veri

Arsim
Musmurati: Së shpejti nis ndërtimi i dy shkollave në lagjet Mati 1 dhe Sofali

Musmurati: Së shpejti nis ndërtimi i dy shkollave në lagjet Mati 1 dhe Sofali

Mirjeta Hajzeraj
Nxënësit e Kosovës dolën keq në testin ndërkombëtar për lexim, MASHT: E nevojshme veprimi i menjëhershëm i të gjitha institucioneve

Nxënësit e Kosovës dolën keq në testin ndërkombëtar për lexim, MASHT: E nevojshme veprimi i menjëhershëm i të gjitha institucioneve

Mirjeta Hajzeraj
​Hapet biblioteka e Adem Demaçit, Kurti: T’i lexojmë librat që ai i lexoi

​Hapet biblioteka e Adem Demaçit, Kurti: T’i lexojmë librat që ai i lexoi

Arsim
UBT ndau çmimin Leadership Excellence Award për Damën e Luksemburgut, Tessy Antony de Nassau

UBT ndau çmimin Leadership Excellence Award për Damën e Luksemburgut, Tessy Antony de Nassau

Arsim
Kosova doli keq edhe në Testin PIRLS 2021, njohësit e arsimit: Duhet rishikim i programeve dhe teksteve mësimore

Kosova doli keq edhe në Testin PIRLS 2021, njohësit e arsimit: Duhet rishikim i programeve dhe teksteve mësimore

Donjeta Zeqiraj
Publikohen rezultatet e PIRLS 2021, nxënësit e Kosovës jo të mirë në lexim 

Publikohen rezultatet e PIRLS 2021, nxënësit e Kosovës jo të mirë në lexim 

Arsim
Nënshkruhet kontrata, ndërtimi i shkollës në Dumosh të Podujevës do të kushtojë 560 mijë euro

Nënshkruhet kontrata, ndërtimi i shkollës në Dumosh të Podujevës do të kushtojë 560 mijë euro

Arsim
Nis zyrtarisht Konferenca e Dytë Globale e Tolerancës Ndërkulturore në UBT

Nis zyrtarisht Konferenca e Dytë Globale e Tolerancës Ndërkulturore në UBT

Arsim
Taulant Kelmendi emërohet zëvendësministër i Arsimit

Taulant Kelmendi emërohet zëvendësministër i Arsimit

Arsim
72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

72 pjesëmarrës nga 41 universitete të Evropës bashkohen në Kosovë në Ditën e Evropës

Kolegji Universum
Mbipopullimi i shkollave në kryeqytet ndikon në cilësi

Mbipopullimi i shkollave në kryeqytet ndikon në cilësi

Arsim
Kurti pret në takim nobelistin Dan Shechtman, ky i fundit tregon përvojat e suksesshme dhe modelet e aplikuara në Izrael

Kurti pret në takim nobelistin Dan Shechtman, ky i fundit tregon përvojat e suksesshme dhe modelet e aplikuara në Izrael

Arsim
Laureati i çmimit Nobel, Dan Shechtman nderohet me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Hasan Prishtina”

Laureati i çmimit Nobel, Dan Shechtman nderohet me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Hasan Prishtina”

Arsim
Shëndeti mendor dhe bullizmi, Qehaja: Psikologët në shkolla duhet të jetë vigjilent dhe të përkushtuar për çdo nxënës

Shëndeti mendor dhe bullizmi, Qehaja: Psikologët në shkolla duhet të jetë vigjilent dhe të përkushtuar për çdo nxënës

Arsim
Prishtinës i shtohet edhe një shkollë, të enjten vendoset gurthemeli në lagjen “Prishtina e Re”

Prishtinës i shtohet edhe një shkollë, të enjten vendoset gurthemeli në lagjen “Prishtina e Re”

Arsim
Prezantohet legjislacioni për vlerësimin dhe avancimin e mësimdhënësve

Prezantohet legjislacioni për vlerësimin dhe avancimin e mësimdhënësve

Arsim
Nxënësit, prindërit dhe drejtues të shkollave, kërkojnë të rikthehen shujtat

Nxënësit, prindërit dhe drejtues të shkollave, kërkojnë të rikthehen shujtat

Arsim
Të shtunën mbahet mësim në shkollat e Prishtinës

Të shtunën mbahet mësim në shkollat e Prishtinës

Arsim
​Nagavci: Konkursi për inspektorë do të jetë i hapur javën e ardhshme

​Nagavci: Konkursi për inspektorë do të jetë i hapur javën e ardhshme

Arsim
Fakulteti i Mjekësisë po përballet me numër të madh të studentëve dhe mungesë të profesorëve e asistentëve

Fakulteti i Mjekësisë po përballet me numër të madh të studentëve dhe mungesë të profesorëve e asistentëve

Arsim
Arrestohet punëtori teknik i shkollës “Hysni Zajmi” në Istog – dyshohet se ngacmoi seksualisht një nxënëse

Arrestohet punëtori teknik i shkollës “Hysni Zajmi” në Istog – dyshohet se ngacmoi seksualisht një nxënëse

Arsim
Draft-programi kombëtar i shkencës, prezantohen tri fushat prioritare

Draft-programi kombëtar i shkencës, prezantohen tri fushat prioritare

Arsim
Licencimi i mësimdhënësve, Jasharaj: Nuk do të ketë testim me shkrim për njohuritë e tyre

Licencimi i mësimdhënësve, Jasharaj: Nuk do të ketë testim me shkrim për njohuritë e tyre

Mirjeta Hajzeraj