LAJMI I FUNDIT:

Klani Pronto

13 Artikuj

Lirohet nga akuza ish-sekretari i MPB-së, rasti “Pronto” përfundon pa asnjë të dënuar

Lirohet nga akuza ish-sekretari i MPB-së, rasti “Pronto” përfundon pa asnjë të dënuar

Drejtësi
Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Gjykata e Apelit cakton seancën e kolegjit për rastin “Pronto”

Kosovë
Gruaja e Ramabajës fajëson “Klanin Pronto” për dënimin e burrit të saj

Gruaja e Ramabajës fajëson “Klanin Pronto” për dënimin e burrit të saj

Kosovë
GLPS: “Pronto” u trajtua me parregullsi dhe shkelje të shumta

GLPS: “Pronto” u trajtua me parregullsi dhe shkelje të shumta

Kosovë
​GLPS mban konferencë për procesin në rastin “Pronto”

​GLPS mban konferencë për procesin në rastin “Pronto”

Kosovë
Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Rasti “Pronto”, prokurorja: “Ky rast nxori në dritë se të gjithë ata që duan të punësohen duhet të kenë ndonjë politikan të fuqishëm”

Kosovë
Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Sot pritet të përfundojë gjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Kosovë
Molliqaj: Emërimi i Bahri Hysenit në krye të Këshillit Prokurorial, vazhdim i kapjes së shtetit nga Klani Pronto

Molliqaj: Emërimi i Bahri Hysenit në krye të Këshillit Prokurorial, vazhdim i kapjes së shtetit nga Klani Pronto

Politikë
Sot dalin para gjyqit Grabovci dhe të akuzuarit e tjerë për “Pronto”

Sot dalin para gjyqit Grabovci dhe të akuzuarit e tjerë për “Pronto”

Kosovë
Rasti ‘Pronto’, Adem Grabovci dhe 11 të tjerët sot në gjyq

Rasti ‘Pronto’, Adem Grabovci dhe 11 të tjerët sot në gjyq

Kosovë
Grabovci mungon në seancën e parë për rastin ‘Pronto’

Grabovci mungon në seancën e parë për rastin ‘Pronto’

Drejtësi
Frashër Krasniqi: Rasti i montuar ndaj aktivistëve të VV-së është turpi i sistemit të drejtësisë

Frashër Krasniqi: Rasti i montuar ndaj aktivistëve të VV-së është turpi i sistemit të drejtësisë

Kosovë