Rozana Radi ka kohë që nuk ka sjell ndonjë projekt të ri muzikor para fansave dhe publikut të gjerë shqiptarë.

Këngëtarja është mjaft aktive në rrjetet sociale teksa po sjell imazhe, video dhe mesazhe të ndryshme nga përditshmëria.

Kohët e fundit bukuroshja ka lënë mesazhe mjaft domethënëse në llogarinë personale në Instagram gjersa po pëlqehen edhe nga ndjekësit e saj.

Rozana Radi ankohet në fqinjën që e ka lënë i dashuri Rozana Radi ankohet në fqinjën që e ka lënë i dashuri

Ajo së fundi ka treguar se pse meshkujve nuk iu ka dhënë mundësi Perëndia që të sjellin në jetë ndonjë fëmijë.

“Burrat nuk mund të lindin fëmijë sepse Zoti pa se si ata e përjetojnë një grip të thjeshtë dhe mendoj se nëse do të provonin dhimbjet e lindjes do të zhdukeshin si specie”, ka shkruar me këtë rast Radi.

Rozana Radi bezdisej nga pyetjet e vazhdueshme të banakierit që sillej si mekanik: Uji dhe vaji janë në rregull Rozana Radi bezdisej nga pyetjet e vazhdueshme të banakierit që sillej si mekanik: Uji dhe vaji janë në rregull

Ndryshe, Rozi pritet që gjatë muajve në vijim të sjell ndonjë këngë të re dhe të mbajë ndonjë koncert. /Telegrafi/