Ndonjëherë harrojmë që të famshmit janë gjithashtu njerëz ashtu si ne. Ata nuk lindën të famshëm, por përkundrazi, u rritën dhe punuan shumë për t’u bërë ata që janë sot.

Reklama

Për fat të mirë, falë mediave sociale, ne mund të zbulojmë se si dukeshin disa të famshëm gjatë viteve të fëmijërisë dhe adoleshencës.

Bright Side hapi bagazhin e kujtimeve, këtë herë, për të rishikuar një kohë më të pafajshme kur Orlando Bloom dhe Jennifer Aniston ecnin mes nesh pa u ndjekur nga fansat në rrugë.

1. Kim Kardashian

2. Oprah

3. Chloë Grace Moretz

4. Hailey Bieber

5. Jennifer Aniston

6. Paul Rudd

7. Jessica Alba

8. Sophie Turner

9. David Harbour

10. Gwyneth Paltrow

11. Priyanka Chopra Jonas

12. Robbie Williams

13. Susan Sarandon

14. Julia Roberts

15. Ben Stiller

16. Nicole Richie

17. Jessica Biel

18. Maisie Williams

19. Orlando Bloom

20. Nick Jonas

21. Penélope Cruz

/Telegrafi/