Justin Bieber dhe Hailey Baldwin qysh nga fillimi kishin për qëllim të organizonin një martesë formale fetare për familjen dhe miqtë pasi u martuan në një gjykatë të qytetit të Nju Jorkut shtatorin e kaluar.

Për muaj, ata u përpoqën të angazhoheshin në një kohë, duke dërguar tre ftesa të ndryshme përpara se të vendosnin planifikimin e dasmës. Tani, Us Weekly, raporton se Biebers janë gati të fillojnë planifikimin përsëri të gjejnë një datë kuptimplotë për ta.

“Ata kanë folur rreth mundësisë që dasma e tyre të afrohet më shumë me përvjetorin e martesës së tyre në shtator,” tha një burim. Por e vërteta është thënë se, Baldwin dhe Bieber nuk e shohin martesën e tyre si prioritet numër një.

Shëndeti i Bieber është në rend të parë pasi ai po merrte trajtim për depresion në shkurt.

Baldwin ka qenë një mbështetës i madh në gjithë këtë. “Ajo nuk ka të bëjë me çështjet e saj, kështu që ajo mund t’i japë aq shumë Justinit dhe të jetë këtu për të”, thotë një burim. “Ai ndihet shumë i sigurt me të. Duan të punojnë së bashku dhe të jenë në gjendje të përqëndrohen në shëndet”.

“Hailey vazhdon ta mbështesë atë. Ata do të kenë ende një martesë kur ata të ndjehen të gatshëm, “tha burimi i Popullit. “Gjëja më e rëndësishme për ta është se Justin është mentalisht i shëndetshëm”.

Dyshja pritet të martohen në muajt e ardhshëm por që akoma nuk kanë zbuluar një datë të saktë. /Telegrafi/