Halle Berry është e njohur për angazhimet e vazhdueshme në palestër, ndërsa në rast të nevojave për realizimin e roleve filmike, ajo i intensifikon ushtrimet e saja.

Aktorja është admiruese e madhe e mënyrës së shëndetshme jetësore, ndërsa që kur hyri në të pesëdhjetat, ajo filloi të stërvitej çdo ditë.

Halle Berry publikon një video nga përgatitjet e vështira për “John Wick 3" Halle Berry publikon një video nga përgatitjet e vështira për “John Wick 3"

Ndërsa aktualisht është duke punuar në dramën për një luftëtare të MMA, “Bruised”, të cilës ia ka bërë edhe regjinë.

View this post on Instagram

Happy #FitnessFriday y’all! Some of you may have noticed I’ve been training with the MMA community lately. It’s been a fun, crazy and extremely challenging journey, and I’ve been so blessed to learn from such incredible people! Today I want to talk about one of the essential parts of MMA training, Muay Thai. Prepare to burn anywhere between 800-1000 calories per hour 🔥🔥- but don’t worry, you can do it! It’s a great way to learn to self-defense and use every part of your body in your workout (including your knees and elbows)! Need any extra convincing? Check stories for workouts by Kuhn Kru and my friend celebrated Muay Thai trainer Aaron Malaszewski of @sdmuaythaigyms (who’s shirt I’m rockin up top) – he’s not only the nicest man in the world, but he’s trained some of the biggest names in #MMA and can show you the ropes. Enjoy! 🥊

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Oct 18, 2019 at 2:23pm PDT

Për nevojat e këtij filmi, aktorja fituese e ‘Oscarit’ është dashur të stërvitje shumë dhe ka arritur të ndërtojë një fizik shumë muskulor.

Në veçanti, ajo është përkushtuar në formësimin e muskujve të barkut dhe pas suksesit të arritur, 53-vjeçarja ka shpërndarë fotografi në rrjetet sociale për të treguar arritjen që ka bërë.

Në publikimin e saj, Halle i ka inkurajuar fansat e saj se mund t’i arrijnë format e dëshiruara nëse angazhohen mjaftueshëm. /Telegrafi/

View this post on Instagram

It’s #FitnessFriday! This week we go allll the way back. I’m talkin’ WAY back. Get ready to learn from the OGs, because this series of exercises is reported to be over 2,500 YEARS OLD. When you have a busy life you often need go-to moves that can help make a bad day better. At least I do. 😂 When @peterleethomas shared the five #TibetanRites with me I was amazed because it really worked! This series has been used for centuries to increase energy, reduce stress, create an enhanced sense of calm and clarity of thought, increase strength and flexibility, detoxify the body and improve focus. I dare you to give it a try and let me know what you think! Head to stories to learn more. ❤️💪🏽 ✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on May 31, 2019 at 2:42pm PDT