Shpesh aktorëve u caktohet detyra që të sjellin përsëri në jetë sundimtarët, shkrimtarët, politikanët, artistët dhe muzikantët e mëdhenj.

Për fat të mirë, shumë prej tyre janë mjaft të talentuar për të arritur këtë qëllim dhe ne si audiencë shpesh na servohet një shfaqje mahnitëse, në të cilat është e vështirë të thuhet dallimi në mes aktorit dhe individit real.

Pse karakteret e animuar të “Disneyt” mbajnë gjithnjë doreza të bardha? Pse karakteret e animuar të “Disneyt” mbajnë gjithnjë doreza të bardha?

Këtu janë 17 personalitete të tilla historike që janë sjellë në jetë në mënyrën më të pabesueshme dhe hipnotizuese nga aktorët e talentuar të Hollywoodit. /Telegrafi/

Christine Collins – Angelina Jolie, filmi “Changeling”

Audrey Hepburn – Jennifer Love Hewitt, filmi “The Audrey Hepburn Story”

Reklama

Stephen dhe Jane Hawking – Eddie Redmayne dhe Felicity Jones, filmi “The Theory of Everything”

Reklama

Mbreti George VI – Colin Firth, filmi “The King’s Speech”

Al Capone – Robert De Niro, filmi “The Untouchables”

Alan Turing – Benedict Cumberbatch, filmi “The Imitation Game”

Joan Jett – Kristen Stewart, filmi “The Runaways”

Edgar Allan Poe – John Cusack, filmi “The Raven”

Rembrandt – Martin Freeman, filmi “Nightwatching”

Sid Vicious – Gary Oldman, filmi “Sid and Nancy”

Elvis Presley – Jonathan Rhys Meyers, filmi “Elvis: The Early Years”

Winston Churchill – Timothy Spall, filmi “The King’s Speech”

Reklama

F. Scott Fitzgerald – Tom Hiddleston, filmi “Midnight in Paris”

Ernest Hemingway dhe Martha Gellhorn – Clive Owen dhe Nicole Kidman, filmi “Hemingway & Gellhorn”

John Dillinger – Johnny Depp, filmi “Public Enemies”

Reklama