Një vit pas polemikave që pasuan për zbukurimet dhe vizatimet e kuqe në Shtëpinë e Bardhë, Zonja e Parë Melania Trump zbuloi më shumë dekorimet tradicionale për të filluar sezonin e festave 2019.

Shtëpia e Bardhë hapi dyert e saj për fotografët të hënën në mëngjes për një paraqitje të shkurtër të dekorimeve, të cilat përfshinin pemët tradicionale të gjelbërta të Krishtlindjeve, të kompletuara me zbukurime të kuqe dhe harqe blu për një dhunti patriotike, aranzhime me lule, një skenë nataliteti dhe një Shtëpi të Bardhë me xhenxhefil.

Zonja e parë gjithashtu publikoi një video të veten duke shëtitur nëpër pjesën e sapo dekoruar, teksa hapi një kalendar të aventurave me temë nga Shtëpia e Bardhë, duke rregulluar zbukurimet dhe duke spërkatur borën e rreme në një pemë të Krishtlindjes.

“Fryma e Amerikës po shkëlqen në Shtëpinë e Bardhë! Jam e lumtur ta ndaj këtë ekspozitë të bukur të patriotizmit për të gjithë, dhe e emocionuar që të gjithë po shijojnë bukurinë e sezonit të Krishtlindjeve!”, ka shkruar Melania Trump në përshkrimin e videos së publikuar në Twitter.

Të gjitha lajmet nga Melania Trump Të gjitha lajmet nga Melania Trump

Tema “Fryma e Amerikës” është për traditat, zakonet dhe historinë që e bëjnë Kombin tonë të madh, sipas Shtëpisë së Bardhë. Dekoret shfaqin individët kurajozë që kanë formuar vendin tonë dhe e mbajnë gjallë frymën amerikane.

Kjo është një temë e ngjashme me “Thesaret Amerikane” të vitit të kaluar, për të cilën Zonja e Parë tha se nderoi “zemrën dhe shpirtin e popullit amerikan”.

Melania Trump zbukuron Shtëpinë e Bardhë për Krishtlindje

Ndërkaq, dekori i vitit 2018 përfshin 40 pemë të gjelbërta, të cilat ngjallën kritika dhe shaka në internet. /Telegrafi/

Melania Trump zbukuron Shtëpinë e Bardhë për Krishtlindje