Prezantuesja e njohur Elita Rudi, ka qenë e ftuar së fundmi në emisionin shumë të dashur nga fëmijët, “Në kurthin e Piter Pan”.

Ajo ka rrëfyer shumë ngjarje nga jeta dhe karriera e saj, duke cekur ndër të tjerash mënyrën se si jeta e saj ka ndryshuar me tu bërë nënë.

E pyetur për burrin e saj, reperin Gjiko, nëse është bashkëshort i mirë? Elita u përgjigj, duke thënë fjalët më të mira për të.

Ishte pikërisht ky momenti kur në skenë u fut reperi, duke befasuar Elitën me prezencën e tij.

“Ditën e parë që të kam parë, e kam ditur që do të bëhesh gruaja ime. Të kam pyetur a do të fejohesh me mua, ke thënë “Po”, pastaj të kam pyetur a do të martohesh me mua, ke thënë “Po”, pastaj ma ke falur djalin më të mirë në botë. Dua të të pyes vetëm edhe njëherë: A do të bëhesh gruaja ime deri në plakje?”, ka pyetur Gjiko bashkëshorten e tij.

Në atë moment, Elita nuk i mbajti as emocionet, teksa pranoi një tjetër unazë dhuratë nga reperi si shenjë e këtij propozimi jetësor.

Ky moment romantik mori vëmendjen e gjithë publikut, duartrokitjet e të cilit nuk munguan për çiftin simpatik. /Telegrafi/