Të qenit në sy të publikut do të thotë që njerëzit do të kenë pyetje nëse ndonjëherë do ndaloni plakjen për një dekadë më parë.

Por, sigurisht disa të famshëm janë shumë më ndryshe, ashtu si pjesa tjetër e jona dhe është e pamundur për ta të jenë të njëjtë me kolegët e tyre si në pamje ashtu edhe në karakter.

Më poshtë ua sjellim disa fotografi, ku krahasuam disa të famshëm që kanë lindur në të njëjtin vit dhe, edhe një herë, zbuluam se të gjithë janë unikë në mënyrën e tyre.

1. Quentin Tarantino dhe Brad Pitt — 56 vjeçarë

2. Lady Gaga dhe Emmy Rossum — 33-vjeçe

3. Cardi B dhe Selena Gomez — 27

4. Keira Knightley dhe Carly Rae Jepsen — 34

5. Nick Offerman dhe Nikolaj Coster-Waldau — 49

6. Uzo Aduba dhe Alexis Bledel — 39

7. Annie Lennox dhe Christie Brinkley — 66

8. Jamie Lee Curtis dhe Michelle Pfeiffer — 61

9. Elon Musk dhe Jared Leto — 48

10. Ariana Grande dhe Kiki Palmer — 26

/Telegrafi/