Ashley Judd ka bërë të ditur se ajo nuk është një prej viktimave të përfshira në përpjekjen për të arritur marrëveshje dëmshpërblimi në vlerë prej 44 milionë dollarësh (39 milionë euro) me Harvey Weinstein.

Aktorja ishte nga të parat që e akuzuan producentin e njohur për keqtrajtim seksual, ndërsa në akuzën e saj thuhet se Harvey ia ka dëmtuar karrierën, pasi ajo kishte refuzuar t’i ofronte kënaqësi seksuale në vitet e nëntëdhjeta.

Të gjitha lajmet nga Harvey Weinstein Të gjitha lajmet nga Harvey Weinstein

Ndërkohë, është raportuar se Weinstein ka arritur marrëveshje me disa prej akuzuesve duke iu paguar dëmshpërblim në vlerë prej 44 milionë dollarësh.

Mirëpo, 51-vjeçarja ka refuzuar të bëhet pjesë e kësaj marrëveshjeje dhe ia ka bërë me dije producentit se do të shihen në gjykatë.

“Rasti i Ashley Judd kundër Harvey Weinstein po vazhdon dhe kemi për qëllim ta dërgojmë në gjykatë. Ajo nuk është pjesë e kurrfarë marrëveshjeje”, ka bërë të ditur Judd përmes një postimi në rrjetet sociale. /Telegrafi/