Vetëm një ditë pas spekulimeve për ndarje, Young Zerka ka sjellë projekti e ri.

Kënga është bahskëpunim me Albanian Outlaëz dhe Dalmo.

Titulli i projektit është “Ting Ting”.

Kënga është ritmike dhe është vazhdim i përpjekjes së Zerkës për të krijuar karrierë në Gjermani dhe Evropë.

Young Zerka viteve të kaluara realizoi shumë hite, por së fundmi ka publikuar projekte që janë punuar në Gjermani. /Telegrafi/