Usain Bolt më nuk është atleti më i dekoruar, pasi rekordin e tij e ka thyer sprinterja olimpike Allyson Felix.

Atletja e SHBA-së e theu rekordin e xhamajkanit të dielën e fundjavës së kaluar duke fituar medaljen e 12 të artë në Championshipi në garën e përzier 4x400m.

Felix tani e mban rekordin të më së shumti medalje të fituara në një Championship.

Amerikanja është bërë  atletja më e dekoruara, derisa ka fituar nëntë medalje në vrapimet e kombinuara, gjashtë nga to janë të arta.

Jo vetëm që ajo tani do të shkojë në lojërat olimpike, por në gusht të këtij viti është bërë edhe fytyra kryesore e Nikes për prezantimin e atleteve dhe veshjeve të reja.

E gjithë bota tani do të ketë rastin që ta shikojë Felixin në Lojërat Olimpike që do të mbahen në Tokyo në vitin 2020. /Telegrafi/