Këngëtari i muzikë popullore/foklorike, Sabit Gllareva, ka publikuar së fundmi projektin e tij më të ri muzikor.

“Për dy zemrat tona” mban titullin kënga e tij e re, e cila është ritmike dhe popullore.

Kënga është orkestruar nga Fisnik Bajrami, gjersa për ritmet nën çifteli është kujdesur Gent Hoxha.

Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare

“Për dy zemrat tona” është vizualizuar edhe me një klip me motive tradicionale, që është realizuar nga Blerim Gjinovci dhe Arlind Gruda.

Ky është vetëm një nga projektet e estradës shqiptare, të cilët kohëve të fundit kanë zgjedhur që t’i argëtojnë publikun me muzikë përmes platfomave online. /Telegrafi/