Para një jave, dy yjet e njohur të skenës dhe ekranit shqiptar, Orinda Huta dhe Turjan Hyska, u bënë prindër për herë të parë.

Ata pritën në jetë një vajzë, të cilën e pagëzuan me emrin Atara. Gjatë të enjtes, këngëtarja i ka bërë një dedikim fëmijës së çiftit që thotë se e ka kurorëzuar dashurinë e tyre shumëvjeçare.

“Një jave me ty, një javë mrekulli, e që tani mendoj se koha kalon shpejt. Më vjen për të qarë sa herë të shikoj dhe falënderoj Zotin çdo çast për ketë bekim”.

Orinda Huta dhe Turjan Hyska bëhen prindër për herë të parë Orinda Huta dhe Turjan Hyska bëhen prindër për herë të parë

“Sa shumë jam lutur për ty e do vazhdoj po njësoj gjatë gjithë jetës. Nuk gjej dot fjalët për të përshkruar gjithë dashurinë që kam brenda vetes për ty”.

“Atara jonë, kurorë e bekuar e dashurisë tonë 14 vjeçare”, shkruan në dedikimin e këngëtares dhe prezantueses. /Telegrafi/

View this post on Instagram

A post shared by Orinda Huta (@orindahuta)