Anthony Joshua është detyruar t’i mohojë pohimet se ai e ka humbur qëllimisht duelin ndaj Andy Ruiz Jr. në debutimin e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ish-kampioni i unifikuar i humbi titujt e tij në kategorinë e peshave të rënda pas humbjes shokuese nga amerikano-meksikani, ndërsa që atëherë ka pasur teori të ndryshme konspirative për humbjen e tij.

Për më shumë, edhe promovuesi i tij, Eddie Hearn, kishte nxitur më shumë thashetheme duke theksuar se klienti i tij është ndier i çliruar pasi më në fund humbi.

Të gjitha lajmet nga Anthony Joshua Të gjitha lajmet nga Anthony Joshua

Në fund të këtij viti, Joshua do ta zhvillojë rimeçin ndaj Ruizit në përpjekje për t’i rikthyer titujt e tij, ndërsa ka pasur spekulime se gjithçka ka qenë e planifikuar.

“Derisa e di se ku qëndron me veten, mirë dhe keq, vetëm kjo ka rëndësi. Njerëzit gjithmonë do ta interpretojnë tregimin ashtu si duan ata… Derisa qëndron i drejtë me vetveten dhe e di ku qëndron në një situatë, nuk ke pse shqetësohesh”, ka thënë AJ. /Telegrafi/