Në të gjithë globin mund të gjejmë të paktën disa njerëz që duken pothuajse si ne.

Ky fenomen kurioz ndodh edhe për të famshmit tanë të preferuar.

Sa truproje kanë të famshmit e Hollywoodit dhe sa harxhojnë për sigurinë e tyre? Sa truproje kanë të famshmit e Hollywoodit dhe sa harxhojnë për sigurinë e tyre?

Duket sikur ata janë pothuajse identikë me disa njerëz dhe ne nuk mund të themi kush është kush.

Faqja shumë e famshme Bright Side gjetën se sa të ngjashëm mund të duken disa njerëz, dhe një nga shembujt është ngjashmëria e këngëtarit të famshëm Zayn Malik me shqiptarin Flamur Ukshini. /Telegrafi/

Adele dhe Ellinor Hellborg

Leonardo DiCaprio dhe Konrad Annerud

Kit Harington me binjakun e tij

Daniel Radcliffe dhe Harry Potter!

Angelina Jolie dhe Chelsea Marr

Scarlett Johansson me fansen e saj

Ariana Grande dhe Jacky Vasquez

Katy Perry dhe Francesca Brown

Kim Kardashian dhe Kami Osman

Miley Cyrus dhe Mardee Raquel

Megan Fox dhe Claudia Alende

Ed Sheeran dhe Ty Jones

Kendall Jenner dhe Kate Bogucharskaia

Emma Watson dhe Kari Lewis

Selena Gomez dhe Sofia Solares

Rihanna dhe Andele Lara

Kate Middleton dhe Heidi Agan

Hugh Laurie dhe një djalë nga Rusia

Zayn Malik dhe Flamur Ukshini