Ai gjatë javës e kaluar u bë për herë të parë baba i një djali që e ka pagëzuar me emrin Gegë.

Por, duket se reperi nuk ka kohë që të ndalet dhe ka filluar të punojë për këngën më të re.

Real eyes realize real lies

A post shared by BimBimma (@nrbim) on Apr 20, 2018 at 3:32am PDT

Bëhet fjalë për Burim Kursanin, i njohur më mirë si Bimbimma, i cili ka zbuluar edhe emrin e projektit të ri.

“MKV (Mirë se vini në Kosovë)”, titullohet krijimtaria më e re e artistit që kësaj radhe do të bashkëpunojë me Taste 2.

Bimbima bëhet baba për herë të parë Bimbima bëhet baba për herë të parë

Gjatë këtij viti Burimi ka qenë mjaftë aktiv me sjelljen e videoklipeve, ku të fundit ka pasur bashkëpunime me Arianitin, “1 ka 1” si dhe bashkëpunimin me Cyanide “Jeta e shkurtë”.

Ndryshe, këngëtari gjatë kësaj sezone verore është mjaft i angazhuar me koncerte të ndryshme. /Telegrafi/

BimBimma & @taste_2 – MVK Mirsevini N'Kosovë on a @severe_beats Soon….

A post shared by BimBimma (@nrbim) on Jul 30, 2018 at 2:56am PDT