Këngëtari Armend Regjepagiqi ka bërë një rikthim të madh sivjet në muzikë.

Ai dhe bashkëshortja e tij, Aida Baraku, ishin autorë të shumë prej këngëve të albumit “Fortuna”, të këngëtares Tuna Sejdi.

Kjo e fundit ka qenë të premten e ftuar në një nga klubet e qytetit në Prishtinë, për të performuar para publikut.

Të ftuar specialë ajo ka pasur dyshen Yll Limani dhe Armend Regjepagiqin.

Përveç këngës “Harrova” që e këndoi me Tunën, Armendi ka interpretuar para publikut edhe këngën “Dashurinë ku e kam”.

Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare Të gjitha lajmet nga Estrada Shqiptare

Kjo performancë e tij është kontakti i parë direkt me një audiencë kaq të madhe, pas kaq shumë vitesh.

Reklama

Performanca e tre artistëve në fjalë është mirëpritur ngrohtë nga publiku prishtinas. /Telegrafi/