FIFA ka zgjedhur kryetarin e komitetit të gjyqtarëve.

Shtëpia më e madhe e futbollit ka vazhduar me zgjedhjet në kuadër të dikastereve të ndryshme, përcjell Telegrafi.

Po i vjen fundi futbollit që njohim: FIFA heq pozitën jashtë loje, kartonin e verdhë dhe sjell tetë ndryshime drastike (Foto) Po i vjen fundi futbollit që njohim: FIFA heq pozitën jashtë loje, kartonin e verdhë dhe sjell tetë ndryshime drastike (Foto)

Kështu, FIFA ka zgjedhur edhe kryetarin e Komitetit të gjyqtarëve.

Është ish-gjyqtari i njohur italian, Pierluigi Collina, i cili është emëruar kryetar i Komitetit gjyqtarëve të FIFA-s. /Telegrafi/