LAJMI I FUNDIT:

FED

39 Artikuj

Banka e Anglisë dhe Rezerva Federale mbajnë të pandryshuara normat e interesit

Banka e Anglisë dhe Rezerva Federale mbajnë të pandryshuara normat e interesit

Botë
Rritja e çmimeve në SHBA në pikën më të ulët që nga fillimi i vitit 2021

Rritja e çmimeve në SHBA në pikën më të ulët që nga fillimi i vitit 2021

Botë
Inflacioni në SHBA pritet të jetë në nivelin më të ulët që nga viti 2021

Inflacioni në SHBA pritet të jetë në nivelin më të ulët që nga viti 2021

Botë
Zbritet sërish çmimi i naftës në botë

Zbritet sërish çmimi i naftës në botë

Botë
Ngadalësohet krijimi i vendeve të punës në SHBA, papunësia vazhdon të mbetet e ulët

Ngadalësohet krijimi i vendeve të punës në SHBA, papunësia vazhdon të mbetet e ulët

Botë
Bursat e nisin një javë të qëndrueshme, investitorët presin takimin e FED-it

Bursat e nisin një javë të qëndrueshme, investitorët presin takimin e FED-it

Botë
Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Falimentimi i Silicon Valley Bank, amerikanët kundër shpëtimit të institucioneve financiare me paratë e taksapaguesve

Botë
Rezerva Federale kritikohet për mungesën e vëmendjes përpara falimentimit të Silicon Valley Bank

Rezerva Federale kritikohet për mungesën e vëmendjes përpara falimentimit të Silicon Valley Bank

Botë
Tregjet e aksioneve në botë e nisin javën në rritje

Tregjet e aksioneve në botë e nisin javën në rritje

Botë
Rezerva Federale paralajmëron rritje të normave të interesit për të luftuar inflacionin

Rezerva Federale paralajmëron rritje të normave të interesit për të luftuar inflacionin

Botë
Sekretarja e Thesarit: Inflacioni në SHBA do të jetë shumë më i ulët deri në fund të vitit 2023

Sekretarja e Thesarit: Inflacioni në SHBA do të jetë shumë më i ulët deri në fund të vitit 2023

Botë
Rezerva Federale do të vazhdojë ta mbajë normën e interesit mbi 4 për qind

Rezerva Federale do të vazhdojë ta mbajë normën e interesit mbi 4 për qind

Botë
Inflacioni në SHBA arrin në 8.3 për qind

Inflacioni në SHBA arrin në 8.3 për qind

Botë
Dollari në rritje, euro u dobësua për 0.2 për qind

Dollari në rritje, euro u dobësua për 0.2 për qind

Të Tjera
Rezerva Federale rrit normat e interesit për të dytin muaj radhazi

Rezerva Federale rrit normat e interesit për të dytin muaj radhazi

Botë
Rezerva Federale rrit normën e interesit

Rezerva Federale rrit normën e interesit

Botë
FED ua ka ndaluar zyrtarëve të lartë të tregtojnë me aksione, obligacione dhe kriptovaluta

FED ua ka ndaluar zyrtarëve të lartë të tregtojnë me aksione, obligacione dhe kriptovaluta

Botë
Bie vlera e arit, investitorët tregohen të kujdesshëm përpara takimit të Rezervës Federale

Bie vlera e arit, investitorët tregohen të kujdesshëm përpara takimit të Rezervës Federale

Botë
Bie vlera e arit, niveli më i ulët që nga 2016-ta

Bie vlera e arit, niveli më i ulët që nga 2016-ta

Botë
Rezerva Federale ul normat e interesit për të parandaluar recesionin ekonomik nga ndikimi i përhapjes së Coronavirusit

Rezerva Federale ul normat e interesit për të parandaluar recesionin ekonomik nga ndikimi i përhapjes së Coronavirusit

Financa
Eksperimenti katër miliardë dollarësh i Rezervës Federale

Eksperimenti katër miliardë dollarësh i Rezervës Federale

Financa
Rezerva Federale pritet të ulë përsëri normën e interesit

Rezerva Federale pritet të ulë përsëri normën e interesit

Financa
Trump: Rezerva Federale është problemi i vetëm i ekonomisë amerikane

Trump: Rezerva Federale është problemi i vetëm i ekonomisë amerikane

Financa
FED, pasiguri për tkurrjen monetare

FED, pasiguri për tkurrjen monetare

Të Tjera