Brooklyn Beckham pasi i propozoi për fejesë të dashurës së tij, Nicola Pelz, tashmë ka arritur të bëjë plane edhe për martesë.

Ditë më parë është raportuar se ceremonia do të mbahet në vitin 2021, ndërsa theksohet se do të shpenzohen shumë para, shkruan The Sun.

Sipas Daily Mail, dyshja kanë vendosur vendin ku po të kurorëzojnë dashurinë, e që shquhet një nga vendet më të shtrenjta.

(Foto: The Sun)

Bëhet fjalë për një resort luksoz në Itali, në të cilin përgatitja për martesë arrin shumën prej 3 milionë dollarë.

Ish e dashura e Brooklyn Beckam e konsideron të parakohshëm vendimin për martesën e tij me Nicola Peltz Ish e dashura e Brooklyn Beckam e konsideron të parakohshëm vendimin për martesën e tij me Nicola Peltz

Derisa ishin duke e vizituar vendin, besohet se Victoria Beckham i kishte thënë Nicolas: “Është dita jote, ne dëshirojmë që të jetë speciale, sikurse dëshiron”.

(Foto: The Sun)

Treshes i është bashkuar edhe dy fëmijët e tjerë të familjes Beckham, Romeo, Cruz dhe Harper. /Telegrafi/

(Foto: The Sun)