Çdo njëri në këtë botë është unik dhe i veçantë!

Megjithatë nganjëherë, ndodh që njerëzit e thjeshtë të ngjasojnë me yjet e famshëm që shohim çdo ditë në ekran.

Sipas shkencëtarëve, çdo njeri në këtë botë ka shtatë “binjakë” – persona me të cilët kanë shumë ngjashmëri.

Disa prej tyre kanë pasur fatin që ngjashmërinë në tiparet e fytyrës, ta kenë me një nga yjet e famshëm të Hollywoodit. /Telegrafi/

Mara Teigen dhe Angelina Jolie

Ellinor Hellborg dhe Adele

Michael Hixon dhe Zac Efron

Max Kessler dhe Adam Sandler

Nikolay Posleda dhe Daniel Radcliffe

Josia Martin dhe Kit Harington

Jelena Peric dhe Kim Kardashian

Pauline Ferrand-Prévot dhe Kate Middleton