Federata e Basketbollit të Kosovës e ka publikuar listën me të gjitha transferimet në kategorinë e seniorëve, me rastin e përfundimit të afatit kalimtar vjeshtor.

Më poshtë janë listat e klubeve dhe transferimet e tyre të publikuar në faqen baskebtolli.com: