Kate Middleton ka folur së fundmi për revistën“ET”, për atë që vërtetë shkaktoi probleme në mes të saj dhe Princit William.

“Ai thotë se unë kam ndarë të shumtën e kohës me pasionin tim të vërtetë dhe kjo nuk ishte mjaft mirë”, ka thënë Middleton, teksa flet për kompaninë e saj.

Ajo mund të jetë vetëm 37 vjeç, por rezulton se Kate Middleton është duke drejtuar një nga kompanitë me fitimin më të lartë në vend.

Nëna e tre fëmijëve, vitin e kaluar e ka filluar fshehurazi një kompani për humbje peshe, ndërsa ka qenë në heshtje për rolin e saj të suksesshëm si CEO.

Kate e pranon se e ka shmangur qëllimisht biznesin e saj, sepse ajo donte të sigurohej që kompania mund të qëndronte në dy këmbët e veta. “Isha i shqetësuar se njerëzit do ta lidhnin atë me burrin tim të famshëm dhe ndjeva sikur kjo të ishte një dëmtim i madh për kompaninë. Produktet që prodhojmë me të vërtetë janë ndryshimi i jetës dhe meritojnë të njihen me meritat e tyre”, shpjegoi Kate.

Produkti për të cilin po flet është ‘Keto Pure”, i cili po u ndihmon mijëra njerëzve të humbin peshë.

Ky produkt është duke u shitur në mënyrë të përsëritur brenda disa minutave dhe Kate thotë kompania është duke prodhuar produkte të mjaftueshme për të qenë në gjendje të ofrojnë shërbimin adekuat të kërkesës.

Suksesi i shkëlqyeshëm nuk ka ardhur lehtë dhe ajo e pranon se ka kaluar shumë vite punë pas skenave për përsosjen e produkteve. /Telegrafi/