Ben Affleck doli nga klinika e ndërvarësisë së alkoolit. Ai aktualisht është duke regjistruar një film të ri ‘Torrance’, në të cilin po luan rolin kryesor dhe kohën e lirë e shfrytëzon për t’i shëtitur kafshët shtëpiake.

Ylli i Hollywoodit u largua nga klinika e rehabilitimit dhe gjithë forcën e drejtoi në një projekt të ri.

Në internet u paraqitën fotografitë e para të të shtënave, ku mund të shohim se aktori duket shumë më mirë pasi kohët e fundit kaloi nëpër momente shumë të vështira.

Ben aktualisht është single pasi përfundoi romancat e mëparshme me Lindsey Sukus dhe me Shona Sekston.

Për shkak të nevojave të filmit, ai lëshoi mjekrën dhe mustaqet, dhe kjo mund të shihet në imazhet më të reja.

"Unë luftoj për veten dhe familjen time", Ben Affleck thyen heshtjen për herë të parë pas rehabilitimit 40 ditor "Unë luftoj për veten dhe familjen time", Ben Affleck thyen heshtjen për herë të parë pas rehabilitimit 40 ditor

Gjatë viteve të fundit, aktori ka vizituar klinikën për rehabilitim kundër alkoolit edhe në tri raste të tjera.

“Kam përfunduar rehabilitimin, ku jam shëruar prej varësisë ndaj alkoolit. Kjo është diçka që kam luftuar me të kaluarën, apo se lufta ime nuk do të ndalet. Dua të gëzojë jetë të plotë dhe të jem babai më i mirë në botë”, ka thënë Ben. /Telegrafi/