Familjet e Hollywoodit, muzikantët dhe artistët përdoren për të qenë të hapur me publikun, por jeta e tyre është plot me momente “të panjohura”.

Ata gjithashtu punojnë në projekte që nuk mund të dimë. Rezulton se ka shumë fotografi të rralla që kurrë nuk i kemi parë.

Bright Side ka gjetur këto foto dhe ju fton që të keni një shikim të njerëzve të famshëm nga një kënd tjetër.

26. Keanu Reeves mund të buzëqeshë! 1984

25. Michael Jackson dhe motra e tij La Toya po bëjnë çaj.

24. Peter Dinklage në kolegj, vitet ’80

23. Djali në të djathtë është Justin Timberlake, Christina Aguilera është para tij, më poshtë janë Ryan Gosling dhe Britney Spears. Klubi i Mickey Mouse, vitet 1990

22. Jason Momoa, 1999

Jason Momoa in Baywatch Hawaii, 1999.

A post shared by Velvet Coke ™ (@velvetcoke) on Jun 26, 2018 at 9:30am PDT

21. 17-vjeçari Elon Musk

20. Le të gjejmë Jennifer Lopez, 1992

19. Leonardo DiCaprio dhe Kate Moss, 1993

Leo and Kate Moss, 1993.

A post shared by Cinema Magic (@cinema.magic) on Jul 1, 2018 at 11:17am PDT

18. Një pozë nga Uma Thurman për posterin e “Pulp Fiction”

Awesome shots from the photoshoot for "Pulp Fiction" poster!

A post shared by Cinema Magic (@cinema.magic) on Jun 10, 2018 at 7:25am PDT

17. Matthew McConaughey u votua si nxënësi më i bukur i shkollës së tij.

16. Arnold Schwarzenegger i ri, 1960

15. Jared Leto i ri duke punuar si model, 1989

14. Gwen Stefani, në shtëpi

13. Marylin Monroe pa makijazh

Marilyn Monroe without makeup smiling in a pool by Milton H. Greene.

A post shared by Velvet Coke ™ (@velvetcoke) on Jun 16, 2018 at 9:01am PDT

12. Vajza e shkollës katolike Kim Kardashian

Catholic School Girl 8th Grade

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 7, 2018 at 12:01pm PDT

11. Kris Jenner dhe Robert Kardashian

MOM & DAD

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on May 24, 2018 at 12:05pm PDT

10. Dwayne Johnson me nënën e tij, para se të bëhej The Rock

9. 13-vjeçarja Katy Perry

13 year old me. Wannabe popstar. ❤️

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Sep 8, 2017 at 11:54pm PDT

8. Rihanna bebe

7. Sandra Bullock, stil i viteve ’90

6. Princi Harry duke mbajtur dorën e Victoria Beckhamit, 1997

5. Judi Dench me një palë çorape të Krishtlindjeve, 1963

4. Amy Winehouse në Paris, vitet ’90

Amy Winehouse as a teenager in Paris, late 1990’s.

A post shared by Velvet Coke ™ (@velvetcoke) on Apr 11, 2018 at 9:00am PDT

3. Hugh Jackman

2. Beatles hipur në biçikleta, 1965

1. Nicole Kidman duke lënë avokatin e saj pas divorcit të saj me Tom Cruise

Nicole Kidman leaving her attorney after her divorce settlement with Tom Cruise.

A post shared by Velvet Coke ™ (@velvetcoke) on Mar 14, 2018 at 10:59am PDT

Bonusi: Ralph Fiennes duket kaq ndryshe në këtë foto

/Telegrafi/