Princi Harry

Princi Harry

Duka i Sussex-it, Princi Harry është i lindur më 15 shtator 1984.

Është anëtar i familjes mbretërore britanike. Si djali i vogël i Princit Charles dhe Princeshës Diana, ai është i gjashti në linjën e trashëgimisë në fronin britanik.

436 Artikuj