Liga NBA 2K ka njoftuar se të gjithë turnetë e sezonit 2023 do të zhvillohen në Uashington.

NBA 2K do të japë 2.5 milionë dollarë në çmime të holla në të gjitha fazat e konkursit për sezonin 2023.

Për herë të parë, sezoni i NBA 2K do të ndahet në gjysma 3v3 dhe 5v5.

Gara në 3v3 fillon me turneun Slam Open më 8 mars dhe përfundon me finalet e NBA 2K League më 13 maj.

Ndërsa garat në 5v5 fillojnë më 23 maj me turneun The Tipoff dhe do të përfundon me finalen e NBA 2K League më 5 gusht.

Reklama

Të gjitha këto ngjarje do të mbahen në Uashington, qytet ky i cili së fundmi është i përfshirë në ngjarje të ndryshme të eSports. /Telegrafi/

Reklama