Bota e koncerteve dhe spektakleve kërkon patjetër koreografi interesante që kapin syrin dhe vëmendjen e shikueseve.

Reklama

Ky është bërë një trend shumë i njohur nga këngëtarët që prej shumë kohësh, ku kënga përcillet nga lëvizje të koordinuara nga grupe valltarësh në prapavijë, transmeton ORAinfo.

Dhe kur vjen koha e turneve këta këngëtarë duhet që të bëjnë ushtrime të pa ndalura me këta valltarë në mënyrë që shfaqja të jetë tamam si duhet.

E kur kalojnë aq shumë kohë së bashku patjetër se mund të lindë ndonjë shkëndijë simpatie.

Kështu u ka ndodhur edhe disa prej këngëtarëve më të njohur të cilët kanë pasur lidhje më valltarë të tyre:

Reklama

Ariana Grande dhe Ricky Alvarez

Justin Bieber dhe Elysandra Quinones

Britney Spears dhe Colombus Short

Reklama

Jennifer Lopez dhe Cris Judd

Jennifer Lopez dhe Casper Smart

Leann Rimes dhe Dean Sheremet

Christina Aguilera dhe Jorge Santos