Kim Kardashian thuhet se hodhi poshtë një marrëveshje të vitit 2023 me Balenciagan pasi njoftoi se po “rivlerësonte” partneritetin e saj me shtëpinë e modës pas skandalit të tyre të reklamave BDSM.

Reklama

Sipas TMZ, marka iu afrua Kardashian me ofertën përpara se të dilnin imazhet e diskutueshme – por ajo e refuzoi pak pasi filloi reagimi.

Ylli televiziv, 42 vjeçare, hoqi gjithashtu veshjet e shumta të Balenciagas që po planifikonte të vishte në ngjarjet e ardhshme dhe tashmë ka kontaktuar me stilistë të tjerë.

Kim Kardashian (Foto: Getty Images)

Vendimi i Kardashian për të hequr dorë nga fushata erdhi disa ditë përpara se ajo të denonconte markën, duke thënë se ajo ishte “e tronditur nga imazhet shqetësuese”.

Kim Kardashian kritikon fushatën kontroverses të Balenciagas, thotë se po e rishqyrton bashkëpunimin me markën Kim Kardashian kritikon fushatën kontroverses të Balenciagas, thotë se po e rishqyrton bashkëpunimin me markën
Reklama

“Kam qenë e qetë për ditët e fundit, jo sepse nuk kam qenë e neveritur dhe e indinjuar nga fushatat e fundit të Balenciagas, por sepse doja një mundësi për të folur me ekipin e tyre për të kuptuar vetë se si mund të kishte ndodhur kjo”, postoi Kardashian në Twitter të hënën.

Reklama

“Si nënë e katër fëmijëve, jam tronditur nga imazhet shqetësuese. Siguria e fëmijëve duhet të mbahet me respektin më të lartë dhe çdo përpjekje për të normalizuar abuzimin e fëmijëve të çfarëdo lloji nuk duhet të ketë vend në shoqërinë tonë”.

Kim Kardashian (Foto: Getty Images)

Shumë të famshëm të tjerë përfshirë motrën e Kardashian, Kylie Jenner, kanë folur kundër markës luksoze.

Reklama

Që atëherë, Balenciaga ka kërkuar falje disa herë dhe ka tërhequr fushatën.

Shtëpia e modës ka kërkuar falje për imazhet shqetësuese të reklamave

Ata kanë ngritur një padi prej 25 milionë dollarësh kundër “palës së tretë” që krijoi imazhet. /Telegrafi/

Kim Kardashian (Foto: Getty Images)