Princi Harry dhe Meghan Markle ua kanë ndërprerë kontratat stafit 15-anëtarësh në Londër në periudhën kur po largohen nga jeta mbretërore.

Sipas Daily Mail, çifti i famshëm po e mbyllin zyrën e tyre në Pallatin mbretëro të Buckinghamit, ndërsa ekipi është njoftuar në muajin e kaluar se do ta largohen.

Dhjetë rregullat mbretërore që tani Princi Harry dhe Meghan Markle nuk janë më të detyruar t'i ndjekin Dhjetë rregullat mbretërore që tani Princi Harry dhe Meghan Markle nuk janë më të detyruar t'i ndjekin

Një burim ka thënë për mediumin britanik se një pjesë e punëtorëve do të ristrukturohen në pozita të tjera brenda familjes mbretërore, derisa disa të tjerë konsiderohen tepricë.

(Foto: Chris Jackson/Getty Images/Guliver)

Një zëdhënës i Pallatit mbretëror ka thënë se nuk mund ta komentojë këtë situatë deri në një njoftim zyrtar.

Në ndërkohë, Meghan dhe bashkëshorti i saj janë duke jetuar në Kanada së bashku me djalin e tyre Archie Mountbatten-Windsor, ndërkohë që kanë vendosur të largohen nga pozitat e tyre në familjen mbretërore. /Telegrafi/