Gwyneth Paltrow kishte një muaj të mjaltit të madh familjar gjatë pushimeve.

Në shtator të këtij viti, aktorja u martua edhe një herë tjetër. Pas shkurorëzimit nga frontmeni i Koldding Chris Martin, aktorja u martua me Brad Falchuk.

Paltrow në menopauzë të hershme: Po ndihem çuditshëm Paltrow në menopauzë të hershme: Po ndihem çuditshëm

Çifti udhëtoi vetëm për në Maldive për festat e Vitit të Ri dhe kaloi atje një muaj mjalti.

“Bashkëshorti im i ri, fëmijët e tij, fëmijët e mi dhe ish burri im dhe miqtë tanë të familjes, të gjithë ishim së bashku. Ishte një muaj mjalti i madh modern”, tha Gwyneth.

Aktorja dhe Chris ishin të martuar nga viti 2003 deri më 2016 dhe kanë dy fëmijë. Pas shkurërëzimit ata qëndruan në marrëdhënie të mira, kështu që aktorja u pyet se si dukej, kur të gjithë u ulën së bashku në tryezë në muajin e mjaltit duke thënë se kishte “biseda të mëdha dhe shumë fëmijë”.

Mediat gjithashtu shkruan se ata kaluan së bashku “Ditën e Falënderimeve”. Gwyneth ishte e shoqëruar me Bradin si dhe Chrisi me të dashurën e re, aktoren Dakota Johnson.

“Ne duam ta bëjmë këtë periudhë më të lehtë për fëmijët, ata vetëm duan të shohin prindërit e tyre së bashku, ne po përpiqemi ta mbajmë këtë gjë”, përfundoi ajo. /Telegrafi/