Hip hop superylli shqiptar, Azet, filloi kohë më parë turneun e tij, “Fast Life”.

Pasi e filloi në disa qytete Gjermane me të gjitha biletat e shitura kreysisht në salla të mëdha sportive me mijëra adhurues Azet vazhdoi me datat e turneut në Zvicër dhe Austri.

Pa ndonjë befasi të madhe, të gjitha biletat u shitën edhe në koncertin e Azetit në Vienë.

Aty ai performoi para mijëra adhuruesve, ku nuk munguan as flamuj shqiptarë në përkrahje të tij, pavarësisht se adhuruesit e tij janë të nacionaliteteve të ndryshme.

I njëjti mbretërim i Azetit vazhdoi në Zurich ku nuk kishte më bileta në atë që ishte pritje madhështore për reperin e hiteve “Uberlebt” dhe “Qa Bone”.

Azet vlen të përmendet se në këto performaca interpretoi “live” i shoqëruar nga bendi, duke u dalluar nga reperët tjerë jo vetëm me peformancë, por edhe me paraqitje skenike.

Turneu i Azetit vazhdon sërish në Gjermani, ku do të ketë performanca në kaudër të turneut në të gjitha qytetet, e madje edhe koncerte të dyta në qytete si Munichu dhe Berlini, për shkak të kërkesave të mëdha.

Foto: 9Two7

Azet kujtojmë se gjatë verës mbajti tuneun ballkanik me performanca në trojet shqiptare, ku theu të gjitha rekordet si nga prezenca e adhuruesve, ashtu edhe për çmimin e performancës së tij. /Telegrafi/