Është një grua e ndryshuar aktorja Courteney Cox, si shpirtërisht ashtu edhe në pamje. Ajo ka rizbuluar vlerën e të qenit origjinal dhe i është shtuar vetëbesimi.

Aktorja amerikane 53-vjeçare, ka vendosur të çlirojë fytyrën e saj nga “ller”-at, (substanca për reduktimin e rrudhave) si dhe i ka thënë jo kirurgjisë estetike.

“Tani jam sërish natyrale, të paktën për aq sa munda. E shoh veten më shumë si unë e dikurshmja. Rrudhat janë vijat e buzëqeshjes. Dhe “ller”-at nuk janë më miqtë e mi”, tha Cox.

Ajo më tutje tha se ishte rritur duke menduar se pamja ishte gjëja më e rëndësishme, por s e ishte e trishtë sepse i kishte shkaktuar vetëm probleme. /who/telegrafi