Njerëz që përdorin telefonat e tyre derisa janë duke vozitur, apo të cilët shkruajnë mesazhe apo regjistrojnë pamje, tanimë është një gjë thuajse e zakonshme.

Megjithatë, një gjë e tillë, mund të shkaktojë edhe probleme, deri te rrezikimi i jetës, përcjell Telegrafi.

Këtë e dëshmon edhe një video 40 sekondëshe, e cila është publikuar në internet dhe që tregon edhe pasojat e një veprimi të tillë. /Telegrafi/