Një raport thotë se ekziston mundësia që një në 135 persona të jetë ‘sozi’ e juaja që ecë në këtë tokë.

Reklama

Njerëzit e famshëm nuk bëjnë përjashtim nga ky rregull dhe ne shpesh bëhemi të hutuar mes dy aktorëve apo këngëtarëve.

Dymbëdhjetë fakte filmike që vetëm fansat më të zjarrtë të filmave i dinë Dymbëdhjetë fakte filmike që vetëm fansat më të zjarrtë të filmave i dinë

Dhe nuk janë vetëm aktorë, edhe në jetën reale, ndonjëherë është e vështirë të dallosh njerëzit për shkak të ngjashmërive të çuditshme.

Bright Side vendosi të përpilojë një listë të të famshmëve që ngjasojnë sikur të ishin vëllezër dhe motra. /Telegrafi/

1. Dane Cook dhe Skylar Astin

2. Isaac Mizrahi dhe JJ Abrams

3. Brittany Murphy dhe Lili Reinhart

Reklama

4. Natalie Portman dhe Kiera Knightley

5. Sienna Miller dhe Mollie King

6. Melinda Clarke dhe Emma Stone

Reklama

7. Daniel Radcliffe dhe Elijah Wood

8. Rachel Bilson dhe Selena Gomez

9. Rachel Bilson dhe Leighton Meester

10. Mila Kunis dhe Sarah Hyland

11. Kim Kardashian dhe Nicole Scherzinger

12. Americ Ferrara dhe Jordin Sparks

13. Kat Dennings dhe Scarlett Johansson

14. Javier Bardem dhe Jeffery Dean Morgan

15. Hilary Swank dhe Jennifer Garner