Është zbuluar lista e dhjetë sportistëve më të mirë në histori të WWE.

Bleacher Report ka publikuar një listë me sportistët që kanë treguar veten ndër vite në sportin që më shumë njihet për spektakël dhe goditjet nuk janë reale.

Mediumi i njohur ndërkombëtar ka marrë parasysh gjëra si, hyrja me muzikë në ring, përfundimi i lëvizjeve, fjalimet në ring dhe përballjet që kanë zhvilluar.

Dhjetë sportistët më të mirë në histori të WWE:

10= Mick Foley

Hyrja me muzikë në ring: 3.7/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 5.9/10

Fjalimet e tyre në ring: 9.5/10

Përballjet në ring: 9.7/10

Totali: 28.8/40

Credit: WWE

9= ‘Rowdy’ Roddy Piper

Hyrja me muzikë në ring: 7.9/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 4.0/10

Fjalimet e tyre në ring: 9.9/10

Përballjet në ring: 8.1/10

Totali: 29.9/40

Credit: WWE

8= ‘Macho Man’ Randy Savage

Hyrja me muzikë në ring: 3.5/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 8.5/10

Fjalimet e tyre në ring: 9.4/10

Përballjet në ring: 9.6/10

Totali: 31/40

Credit: WWE

7= John Cena

Hyrja me muzikë në ring: 8.5/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 6.4/10

Fjalimet e tyre në ring: 10/10

Përballjet në ring: 9.6/10

Totali: 34.5/40

Credit: WWE

6= The Undertaker

Hyrja me muzikë në ring: 9.6/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 9.2/10

Fjalimet e tyre në ring: 6.2/10

Përballjet në ring: 9.8/10

Totali: 34.8/40

Credit: WWE

5= ‘Nature Boy’ Ric Flair

Hyrja me muzikë në ring: 9.6/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 9.5 /10

Fjalimet e tyre në ring: 10/10

Përballjet në ring: 6.5/10

Totali: 35.6/40

Credit: WWE

4= Hulk Hogan

Hyrja me muzikë në ring: 10/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 6.6/10

Fjalimet e tyre në ring: 9.5/10

Përballjet në ring: 10/10

Totali: 36.1/40

Credit: WWE

3= Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Hyrja me muzikë në ring: 8.9/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 9.7/10

Fjalimet e tyre në ring: 10/10

Përballjet në ring: 9.8/10

Totali: 38.4/40

Credit: WWE

2= Shawn Michaels

Hyrja me muzikë në ring: 10/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 9.2/10

Fjalimet e tyre në ring: 9.6/10

Përballjet në ring: 9.9/10

Totali: 38.9/40

Credit: WWE

1= Stone Cold Steve Austin

Hyrja me muzikë në ring: 10/10

Përfundimi i lëvizjeve të tyre: 10/10

Fjalimet e tyre në ring: 10/10

Përballjet në ring: 9.7/10

Totali: 39.7/40 /Telegrafi/

Credit: WWE