Tifozët janë pjesa më e rëndësishme në futboll dhe pa ta ky sport nuk do të kishte kuptim .

Gjatë historisë së tyre, tifozët kanë treguar aftësinë e tyre krijuese për të inkurajuar skuadrat e tyren të zemrës.

Koreografi fantastike nga janë dhënë shumë shpesh nga tifozët në ndeshje të mëdha, apo përvjetor të klubeve.

Ka shumë vepra arti ose imazhe gjigante që lirisht mund të quhen emocionues dhe mbresëlënës.

Më poshtë i gjeni 20 koreografit më të mira të publikuara nga Marca.

Borussia Dortmund

Real Madrid  

Paris Saint-Germain

Galatasaray

Porto

FC Barcelona

Sevilla

Atlético de Madrid

River Plate

Spartak Moska

FC Barcelona

AC Milan

Valencia

Liverpool

Boca Juniors

Portland Timbers

Al Hilal

Rennes

FC Copenhagen

Zamalek