Duke iu falënderuar turneut botëror të albumit “1989”, i cili ka për titull vitin e saj të lindjes, Taylor Swift arkëtoi 170 milionë dollarë në 12 muajt e fundit, duke e shndërruar atë si të famshëm nën 30-vjeç që ka arkëtuar më shumë, sipas revistës Forbes.

Përpos sukseset me albumin dhe turneun, Forbes liston edhe marrëveshjet e frytshme të marketingut të 26-vjeçares me kompani të mëdha, si “Diet Coke”, “Apple” dhe “Keds” si burimin tjetër kryesor të të ardhurave të këngëtares tepër të kuotuar të momentit, transmeton TCH.

Këngëtarja i ka lënë pas shumë prej të famshmëve të tjerë, përfshirë edhe djemtë e grupit “One Direction” që janë të dytët, pastaj pesë herë fituesin e “Topit të Artë”, Lionel Messi, që është i treti, si edhe britaniken Adelen, fituese e disa çmimeve “Grammy”, që është në vendin e katërt.

Cila këngëtare ka fituar më së shumti këtë vit sipas Forbes? Cila këngëtare ka fituar më së shumti këtë vit sipas Forbes?

Lista e Forbes përfshin të ardhurat që këta personazhe kanë arkëtuar nga periudha 1 qershor 2015 deri më 1 qershor 2016.