LAJMI I FUNDIT:
Lutian Home

Lutian Home

49 Artikuj

Info

LUTIAN Home është qendra e qeramikës dhe sanitarisë më moderne në Kosovë ku mund të gjeni një gamë jashtëzakonisht të gjerë të produkteve hidrosanitare

Lutian Home pasuron tregun kosovar me pllaka të dimensioneve të mëdha nga koleksionet italiane

Lutian Home pasuron tregun kosovar me pllaka të dimensioneve të mëdha nga koleksionet italiane

Lutian Home
Pllakat pastel – si t’i përdorim dhe t’i kombinojmë?!

Pllakat pastel – si t’i përdorim dhe t’i kombinojmë?!

Lutian Home
Onyx – super koleksioni italian i pllakave vetëm tek LUTIAN Home

Onyx – super koleksioni italian i pllakave vetëm tek LUTIAN Home

Lutian Home
Realizo dushkabina me porosi sipas dimensionit dhe modelit tuaj – mundësi unike nga Lutian Home

Realizo dushkabina me porosi sipas dimensionit dhe modelit tuaj – mundësi unike nga Lutian Home

Lutian Home
Dhurata, zbritje dhe oferta nga Lutian Home për festat e fundvitit

Dhurata, zbritje dhe oferta nga Lutian Home për festat e fundvitit

Marketing
Lutian Home përmbyll vitin 2022 me prezantimin e modeleve të reja nga brendet më të njohura italiane dhe spanjolle!

Lutian Home përmbyll vitin 2022 me prezantimin e modeleve të reja nga brendet më të njohura italiane dhe spanjolle!

Lutian Home
Pa kredi dhe bankë ndërmjetësuese – paguaj 12 këste dhe merr pllakat që dëshiron me marrëveshje të drejtpërdrejt me Lutian Home

Pa kredi dhe bankë ndërmjetësuese – paguaj 12 këste dhe merr pllakat që dëshiron me marrëveshje të drejtpërdrejt me Lutian Home

Lutian Home
20% Zbritje ne blerje me 12 këste pa interes për Black Friday vetëm në Lutian Home

20% Zbritje ne blerje me 12 këste pa interes për Black Friday vetëm në Lutian Home

Lutian Home
Blej me zbritje krejt javën jo veç fundjavën për Black Friday në Lutian Home

Blej me zbritje krejt javën jo veç fundjavën për Black Friday në Lutian Home

Lutian Home
Lutian Home – përfaqësues i brendeve më të njohura italiane të pllakave

Lutian Home – përfaqësues i brendeve më të njohura italiane të pllakave

Lutian Home
Koleksionet e pllakave nga brendet më të njohura italiane, tani edhe në Kosovë

Koleksionet e pllakave nga brendet më të njohura italiane, tani edhe në Kosovë

Lutian Home
Lutian Home sjell koleksionet e pllakave nga brendet më të njohura italiane!

Lutian Home sjell koleksionet e pllakave nga brendet më të njohura italiane!

Lutian Home
Trendet më të bukura të pllakave për vitin 2022

Trendet më të bukura të pllakave për vitin 2022

Lutian Home
Pa marrë kredi, blej pllaka dhe sanitari me 12 këste!

Pa marrë kredi, blej pllaka dhe sanitari me 12 këste!

Lutian Home
Lutian Home me produkte unike, shërbime cilësore edhe në sezonën festive

Lutian Home me produkte unike, shërbime cilësore edhe në sezonën festive

Lutian Home
Përnime Black Friday në Lutian Home – KREJT PRODUKTET në zbritje deri në 30%

Përnime Black Friday në Lutian Home – KREJT PRODUKTET në zbritje deri në 30%

Lutian Home
Kompletoje shtëpinë me pllaka e sanitari në Lutian Home – paguaj me 12 këste dhe pa kredi!

Kompletoje shtëpinë me pllaka e sanitari në Lutian Home – paguaj me 12 këste dhe pa kredi!

Lutian Home
Në shtator me pllaka t’reja nga Lutian Home!

Në shtator me pllaka t’reja nga Lutian Home!

Lutian Home
Lutian Home elitë e shtëpisë suaj!

Lutian Home elitë e shtëpisë suaj!

Lutian Home
Pavarësisht mungesës në treg, Lutian Home sjell modele të ndryshme të xhakuzive në Kosovë

Pavarësisht mungesës në treg, Lutian Home sjell modele të ndryshme të xhakuzive në Kosovë

Lutian Home
Lutian Home sjell në Kosovë super koleksione të pllakave 120×240

Lutian Home sjell në Kosovë super koleksione të pllakave 120×240

Lutian Home
Top këshillat nga Lutian Home që duhet t’i ndiqni kur i zgjedhni pllakat e banjos

Top këshillat nga Lutian Home që duhet t’i ndiqni kur i zgjedhni pllakat e banjos

Lutian Home
Çimento– trendi i ri i dizajnit të enterierit

Çimento– trendi i ri i dizajnit të enterierit

Lutian Home
Pllakat në trend për vitin 2021: Terazzo dhe pllakat për hapësira të jashtme

Pllakat në trend për vitin 2021: Terazzo dhe pllakat për hapësira të jashtme

Lutian Home