LAJMI I FUNDIT:

Lutian Home pasuron tregun kosovar me pllaka të dimensioneve të mëdha nga koleksionet italiane

Lutian Home pasuron tregun kosovar me pllaka të dimensioneve të mëdha nga koleksionet italiane

Keni kohë që ndoshta keni kërkuar ndryshime thelbësore në ambientet ku jetoni dhe veproni, por gjithmonë për diçka më të mirë, më elegante dhe plotë finesë.

Ndër vite në këtë industri, Lutian Home pa dyshim ka pasuruar tregun e pllakave me koleksionet më unike italiane.

Këto koleksione ngërthejnë në vete detaje të veçanta duke filluar nga: preciziteti, ngjyrat, dizajne e gjithashtu dimensionet e tyre.

Pllakat e dimensioneve të mëdha më konkretisht të masave 90×270, konsiderohet të veçanta sepse lejojnë shfrytëzimin e tërsishëm të tyre duke minimizuar mundësitë për prerjen e tyre.

Ato janë të qëndrueshme në kohë, të lehta për t’u shtruar e që plotësojnë gamën e gjerë të koleksioneve XXL.

Ato sigurojnë lirinë e projektimit, përmes zgjedhjeve, masës dhe trashësisë, të përshtatura varësisht nga nevoja.

Realizimi dhe instalimi i tyre është tejet i thjesht dhe ju mund t’i gjeni në nuancat: pastel, mermer, beton dhe atë të gurit. Nuancat vijnë në dy formate: mat dhe me shkëlqim.

Pllakat janë trend i kohëve të fundit, jo vetëm në Kosovë por edhe në vende të tjera të Evropës, trend i cili po i dhuron shumë stil çdo objekti, hapësire dhe ambienti.

Duke ikur nga monotonia dhe gjërat e zakonshme, pllakat e koleksioneve italiane me dimensione të mëdha që mund t’i gjeni vetëm tek Lutian Home, do të përçojnë gjallëri, pastërti dhe gusto te çdo projekt i ri që e keni startuar.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Lutian Home

Instagram: lutianhome

Nr.tel: 046 123 900

E-mail: info@lutianhome.com

Artikull i sponzorizuar