LAJMI I FUNDIT:

Onyx – super koleksioni italian i pllakave vetëm tek LUTIAN Home

Onyx – super koleksioni italian i pllakave vetëm tek LUTIAN Home

Dekorimet e shtëpisë apo ambienteve të tjera ku jetoni, janë diçka që duhet ta bëni me pasion dhe duke ndjekur trendet e fundit.

Si një kompani që shpesh ka vënë hapat e para në trendet më të reja, në Lutian Home do të gjeni koleksionet më të bukura italiane të pllakave që do të bënin ndryshimin që ju po e kërkoni.

Sa u përket koleksioneve, ndër shumë nga to, në Lutian Home mund të gjeni pllakat Onyx, një lloj pllakash që ngjan me gurin persian Onyx dhe falë ndjesinë e pastërtisë, bukurisë dhe të një guri natyral.

Materiali i pllakave Onyx është porcelan ndërsa finishi i tyre është me shkëlqim. Ky material mund të përdoret për dysheme e njëkohësisht për mure.

Pllakt Onyx mund t’i gjeni në gjashtë variante ngjyrash:

-Onceane ( e kaltër)

-Smeraldo ( e gjelbërt)

-Opale ( e kaftë )

-Ambra ( e kaftë e hapur )

-Roza ( ngjyrë rozë e hapur)

-Cristalo ( e bardhë )

E veçanta e këtyre pllakave qëndron edhe tek formatet e saj, që janë katër:

-130×320

-120×280

-120×120

-60×120

Fuga është zakonisht pjesa më e vështirë për mirëmbajtjen e pllakave, por falë prerjes laserike me nga 1mm të pllakave Onyx, ky proces i pastrimit është shumë më i lehtë.

Shije, elegancë, diversitet dhe kualitet, vetëm në Lutian Home

 

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Lutian Home

Instagram: lutianhome

Nr.tel: 046 123 900

E-mail: info@lutianhome.com

Artikull i sponzorizuar