LAJMI I FUNDIT:

20% Zbritje ne blerje me 12 këste pa interes për Black Friday vetëm në Lutian Home

20% Zbritje ne blerje me 12 këste pa interes për Black Friday vetëm në Lutian Home

Pllakat janë trend i kohëve moderne të cilat janë vënë në përdorim për zbukurimin e enterierit tuaj, kur bëhet fjalë për gjetjen e pllakave ideale që përshtaten me shijen e secilit, Lutian Home është përgjigjja e fundit.

Përveç shumëllojshmërisë së modeleve, ngjyrave dhe dizajneve të pllakave që mund të gjeni në showroom-in e tyre, Lutian Home nuk dështon asnjëherë të befasojë dhe lumturojë të gjithë klientët.

Në qoftë se po mendoni të hyni në kredi në bankë për blerjen e pllakave të reja dhe jeni ende në mëdyshje, Lutian Home ofron mundësi pagese deri në 12 këste pa interes dhe pa bankë. E çka Lutian Home po ofron ndryshe nga kompanitë tjera është zbritja ekstra 20% në cdo blerje me 12 këste!

View this post on Instagram

A post shared by LUTIAN Home (@lutianhome)

Shfrytëzojeni këtë mundësi dhe bëhuni me pllaka të reja, sepse oferta më e leverdishme është përmes Lutian Home.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 046 123 900

Facebook: Lutian Home

Instagram: Lutian Home

Artikull i sponzorizuar