Ngjyrat pastel janë trend i vitit 2022 dhe mund të përdoren për mure dhe dysheme sepse falin një energji relaksuese në çdo ambient.

Pllakat me ngjyra pastel për terasa dhe ballkone

Ngjyrat pastel nuk përdoren vetëm për ambiente të brendshme por edhe për të jashtme, madje janë bërë trend për dekore të terasave dhe ballkoneve. Terasat dhe ballkonet janë hapësira ideale për eksperimentim dhe shprehësi personaliteti sepse nuk ka fare limit dizajni në to. Nuancat e të kuqes janë të preferueshme por edhe ato të së kaltërtës dhe gjelbërtës sepse janë elegante dhe të rafinuara.

Pllakat me ngjyra pastel për hapësira komerciale

Nuancat e pastelit janë të preferuara jo vetëm në ambiente private por edhe në ato komerciale si për shembull dyqane të ndryshme. Nga perspektiva e marketingut këto ngjyra u dhurojnë konsumatorëve një energji të mirë, pozitive dhe të rehatshme. Ngjyrat pastel të porcelanit janë më të preferuarat për këto hapësira.

Pllakat me ngjyra pastel për dysheme dhe mure

Favorite edhe për dysheme dhe mure, ngjyrat patel të pllakave japin tjetër atmosferë. Pa u tepruar shumë në nuancat e të kaltërtës dhe rozës, janë ideale dhe mjaft elegante për çdo ambient.

Koleksioni Pastelli Pro transformon ngjyrat më delikate dhe më të bukura në pllakat e qeramikës më të sofistikuara që keni parë ndonjëherë.

Me dizajne unike koleksioni Pastelli Pro ka për qëllim t’i jap ngjyrë, përqëndrim, kreativitet dhe atmosferë secilit ambient.

Ngjyrat janë nga më të ndryshmet dhe kompletojnë çfarëdo lloj interieri. Me tetë nuanca të ndryshme, secila prej tyre është e veçantë në llojin e saj në katër masa të ndryshme dhe 6 mm të trasha.

Të gjitha këto llojet e këtyre pllakave mund t’i gjeni në Lutian Home.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Lutian Home

Instagram: lutianhome

Nr.tel: 046 123 900

E-mail: info@lutianhome.com