Sonte në faqen e GjirafaVideo, nga ora 19:00 fillon kuizi i dashur Tap n’All. Si pjesë e TapQuiz, kuizit të njohur nga GjirafaVideo, i cili këtë javë zhvillon javën e 22-të të tij, Tap n’All do të sjellë lojë shumë atraktive dhe shpërblime të mira.

Regjistrimi u hap, kliko këtu për t’u regjistruar. Regjistrimi zgjat deri në fillim të lojës, por pa u regjistruar nuk mund të luani.

Tap n’All, me moderim nga aktorja e dashur Jonida Vokshi, do të sjellë sonte një super lojë, për të gjithë adhuruesit e këtij kuizi.

Një befasi sonte do ta bëj natën edhe më atraktive. Nga dhjetë pyetje sa ka Tap n’All, dy nga to sonte do të jenë nga GjirafaMall, përgjigjen e të cilave e gjeni brenda faqes së GjirafaMall. Prandaj, që të jeni sa më të përgatitur, klikoni këtu dhe shfletoni faqen. E gjithë kjo do të shpërblehet me një ekstra dhuratë nga GjirafaMall, një Set Make-up Revolution Totally Soph X. Prandaj, mos e humbni këtë mundësi.

Shpërblimet që dhurohen sonte janë:

Vendi i parë fiton Tablet Samsung
Vendi i dytë fiton Pako Ushqimore III
Vendi i tretë fiton Peshore Dixhitale

Ndërkohë, gjatë mbrëmjes ju mund të komentoni në faqen e GjirafaVideo, pasi që një dhuratë për komentin më të mirë do të dhurohet nga GjirafaMall. Komenti më i pëlqyer dhe ai që ka tërhequr vëmendjen do të jetë fitues.

Por, e gjithë kjo nuk mund të realizohet pa u regjistruar. Prandaj, për t’u regjistruar, ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com

– Kliko mbi Live TV

– Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo

– Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni

– Klikoni “Hyr në quiz”

– Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.