Disa njerëz të famshëm pëlqejnë të eksperimentojnë me modelet e tyre të flokëve dhe të tjerët qëndrojnë të vërtetë në paraqitjet e tyre klasike.

Shumë shpesh, ne nuk dimë as ngjyrën e vërtetë të flokëve të disa personave të famshëm popullorë dhe nuk kemi ide se si do të dukeshin ata me një stil ndryshe flokësh.

Bright Side vendosi ta lërë imagjinatën të rrjedhë e lirë dhe të shohë se si do të dukeshin njerëzit e famshëm me stil ndryshe flokësh. /Telegrafi/

Meghan Markle dhe Prince Harry

Kate Middleton

Jennifer Aniston

Courteney Cox

Margot Robbie

Vin Diesel

Megan Fox

Dwayne Johnson

Angelina Jolie

Bruce Willis

Anne Hathaway

Robert Downey Jr.

Gwyneth Paltrow

Timothée Chalamet

Billie Eilish

Nicole Kidman

Sandra Bullock

Kim Cattrall

Salma Hayek

Pamela Anderson

Mila Kunis